otrdiena, 2010. gada 27. aprīlis

M. Auziņš melo visai Latvijai!



Šovakar (26.04.2010.) LTV ziņu raidījumā Panorāma bija skatāma intervija ar LU rektoru Mārci Auziņu sakarā ar vakar izskanējušajām jaunajām ziņām, ka viņam ir liegta pielaide valsts noslēpumam. Demonstrējot nepārspējamu cinismu, acīs skatoties, viņš atļāvās visai Latvijas tautai klaji melot!!!

MELI #1
a. Tāpat kā iepriekš ziņu aģentūrai LETA, arī Panorāmai M. Auziņš pauda savu nostāju, ka viņš NEZINA, kāpēc viņam atteikta pielaide.

b. Tajā pat laikā Panorāma apliecināja, ka LR Drošības policija (DP) ir pārliecināta, ka M. Auziņš zina iemeslu! Tāpat DP atzina, ka lēmuma pamatā ir konkrēts Likuma par valsts drošību pants.
TĀTAD, AUZIŅŠ MELOJA!!!

MELI #2
a. Kā lielu pārsteigumu M. Auziņš atzina, ka DP atsūtijusi neko vairāk kā vien oficiālu vēstuli, no kuras viņš uzzinājis, ka netiek dota pielaide.

b. Taču DP Preses sekretāre Panorāmu iepazīstināja ar procesu, kā tiek izvērtēta pielaides piešķiršana - "Persona aizpilda dažādas anketas un dokumentus, kā arī tiek veiktas pārrunas ar šo personu. Un tad jau DP pieņem lēmumu, atteikt vai neatteikt."
TĀTAD, AUZIŅŠ MELOJA!!!

Panorāma arī piebilda, ka rektors esot bijis ļoti nervozs un par to liecinājusi arī viņa ķermeņa valoda. Ja jau M. Auziņš ir tik nevainīgs - par ko viņam nervozēt?

Diemžēl, jau kārtējo reizi jāsecina, ka meliem īsas kājas!

© Foto: Toms Grīnbergs, LU Preses centrs

Vai tas ir normāli, ka Latvijas Universitātes rektors, augstāko izglītību reprezentējoša persona un viens no lielākajiem reformu ideologiem, klaji melo televīzijā? Vai šāds rektors ir labs stimuls jauniešiem stāties LU? Vai šāds rektors rada labu iespaidu ārvalstu ekspertiem par LU? Patiešām - Kas notiek Latvijā?

P.S. Tātad vakardienas ierakstā, kur rakstām - iespējams, M. Auziņš melo, šo "iespējams" varam noņemt. Meli ir pierādījušies! Atliek vien no uz dažiem uz pirkstiem saskaitāmiem punktiem izsecināt, uz kura punkta pamata viņam ir atteikta pielaide.
P.S.2. Drīz pēc Panorāmas, portālā Diena parādījās M. Auziņam veltīts, tendenciozs aizstāvības raksts un miniet 1x - kas ir raksta autore? Pareizi - Vita Dreijere! Tā pati, kas jau sen uzkrītoši lobē rekora un "viņa draugu" intereses laikrakstā Diena.